SDE ja opositsioon umbusaldavad Jõhvi volikogu esimeest

Indrek Mäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Lensment

Jõhvis koalitsiooni kuuluva Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) saadikud üllatasid möödunud nädalal koalitsioonipartnereid sellega, et otsustasid koos opositsioonisaadikutega umbusaldada volikogu esimeest Niina Neglasoni.

Sotsiaaldemokraatide fraktsiooni ei rahulda volikogu töö korraldus: «Tegime juba varem ettepaneku selle olukorra lahendamiseks koalitsiooni sees, kuid midagi pole muutunud,» vahendab BNS fraktsiooni liikme Teet Enoki poolt Põhjarannikule öeldut.

Enoki sõnul on volikogu töö olnud süsteemitu ning näitena tõi ta välja neljapäevase istungi, mis algas tavapärase kella 16 asemel tund aega varem, see aga segab volikogu liikmetel oma aja planeerimist põhitöö kõrvalt.

Sotside sõnul tuli umbusalduse avaldamise initsiatiiv nende poolt ning ettepanekule on lisaks fraktsiooni kuuluvale Teet Enokile, Vadim Jerjomenkole ning Sergei Andrejevile alla kirjutanud ka opositsiooni liikmed Tauno Võhmar, Eduard Rae ja Kairi Soomer.

Kuigi Enok ei välista tulevikus ka mõne linnavaitsuse liikme umbusaldamist, usub ta valitsuskoalitsiooni püsimisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles