Postimees teeb otseülekande hariduse ja tööjõuturu teemaliselt debatilt

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Postimees teeb kolmapäeval otseülekande Toompea lossis toimuvalt debatilt «Eesti tööjõuturg ja haridussüsteem: kuidas jõuda koostööviljadeni?».

Kolmapäeval jõuab lugejateni esmakordselt täielikus värvitrükis ajakiri Riigikogu Toimetised, ajakirja esitlusel peavad debatti väljaande kaasautorid Heldur Meerits, Jaan Urb konsultatsiooniettevõttest Cumulus ja Mari Rell poliitikauuringute keskusest Praxis.

Riigikogu Toimetiste peatoimetaja Mart Raudsaare sõnul on iga riigi, eriti aga väikese riigi oluline ülesanne on rakendada oma inimesi maksimaalse efektiivsusega. «Ajakirja uus number uurib, kuidas saaks haridussüsteem toetada tööjõuturgu ning millises suunas võiks riik mõelda inimvara arendamisele,» rääkis Raudsaar.

Alates 2000. aastast ilmuv Riigikogu Toimetised on parlamendi põhiseaduslikke ja ühiskondlikke ülesandeid mõtestav perioodiline ajakiri, mis ilmub kaks korda aastas – juunis ja detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles