Kolleegid avasid Peruus laviini alla jäänud naise toetamiseks konto

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
33-aastase Annemai Märtsoni leidmist ja päästmist on Peruu meedia kajastanud väga põhjalikult. Pildil on jäädvustatud naise õnnetuskohast äratoomist.
33-aastase Annemai Märtsoni leidmist ja päästmist on Peruu meedia kajastanud väga põhjalikult. Pildil on jäädvustatud naise õnnetuskohast äratoomist. Foto: peru21.pe

Pühapäeval Peruu linna Huarazi lähistel laviini alla jäänud neljast Eesti mägironijast ainsana elavana leitud arsti Annemai Märtsoni aitamiseks ja ravikulude katteks avasid tema kolleegid arveldusarve, kuhu kogutakse annetusi.

Märtsoni perekond kinnitas Postimehele, et naise seisund on tõsine ning ravikulud võivad kasvada väga suureks. Samuti ei kata kindlustus kõiki vajalikke väljaminekuid. Kannatanut Eestisse transportida pole praegu võimalik.

Annemai Märtson on hinnatud arst ning tal on palju sõpru ja toetajaid. Sestap otsustatigi tema ravikulude katmiseks avada Swedbank'is arveldusarve nr EE90 2200 2210 6215 5837. Arve omanik on Piret Veerus, kes on Märtsoni kolleeg ja Pelgulinna sünnitusmaja juhataja.

Palume võimalusel  aidata Annemaid ja tema peret. Ka kõige väiksem abi on teretulnud, lisasid kolleegid.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles