Peruus ellu jäänud eestlanna pole veel võimeline õnnetusest rääkima

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annemai Märtson viidi Huaraze erakliinikusse.
Annemai Märtson viidi Huaraze erakliinikusse. Foto: Ekraanitõmmis Canal N

Paari päeva eest Peruu mägedes traagilise õnnetuse üle elanud ja kaaslased kaotanud Annemai Märtson ei ole veel valmis juhtunust rääkima, teatas ta õde. 

Märtsoni lähedased tänavad kõiki toetuse ja heade soovide eest.

«Kahjuks ei ole Annemai  veel ei füüsiliselt ega vaimselt valmis sel teemal ise rääkima ja kogub kõiki enda jõuvarusid paranemiseks,» märkis Märtsoni õde Hanneloore Raid.

«Annemai Märtsoni pere ja kolleegid tänavad südamest kõiki lahkeid annetajaid, kes tema toetuseks on ülekande teinud, ning annavad olukorra selginedes kindlasti teada, kuidas seda raha edaspidi kasutatakse,» lubas Raid. 

Peruus Ancashi piirkonnas Huaraze linna lähedal asuvas mäestikus sai pühapäeval lumelaviinis esialgsetel andmetel surma kolm Eesti alpinisti - 45-aastane Tarmo, 42-aastane Jane ja 36-aastane Allan. Elusana leiti 33-aastane Annemai Märtson, kes toimetati Huaraze linna haiglasse ravile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles