Öösel päästeti suitsusest majast inimene, probleeme valmistas ka agressiivne kasiinokülastaja

Indrek Mäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Ilustrumm

Täna öösel päästeti Kohtla-Järvel asuva eramu esimeselt, suitsu täis korruselt diivanil magav mees, Tartus muutus vägivaldseks alkoholijoobes kasiinokülastaja.

Kell 02:43 tuli USS turvateenistusse valvesignalisatsiooni kaudu häire tulekahju kohta ning enne päästjaid  kohale jõudnud turvatöötaja evakueeris eramus viibinud isiku. Meesterahvas arstiabi ei vajanud.

Päästeameti teatel oli majaelanik oma toidu sisselülitatud pliidile unustanud ning mõne aja möödudes läks see kärssama.

Varajastel hommikutundidel sisenes ühte Tartu kasiinosse aga alkoholijoobes mees, kelle suhtes oli kehtestatud kasiinokeeld. Agressiivselt meelestatud isik ei allunud kasiinotöötajatele ning üritas turvatöötajat rünnata. Mehe tõrjumiseks kasutati pipragaasi.

Seepeale lahkus mees kasiinost, kuid ründas hiljem turvapatrulli ning lõhkus kiviga selle tagaakna ja põgenes. Jälitustegevuse tulemusena kinni peetud isiku rahustamiseks kasutati gaasi ja käeraudu ning mees anti üle politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles