Narvas peetav Energiajooks häirib linnas liiklust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Energiajooks.
Narva Energiajooks. Foto: Eesti Energia

Narvas toimub sel laupäeval ligi 4000 osalejaga rahvaspordiüritus Energiajooks, mistõttu on linnas hulk tänavaid suletud ja mitmes kohas on liiklus piiratud.

Jooksu trassil on liiklemine häiritud kella 10.30-14.30, teatas ürituse korraldaja. Tavapärane liiklusskeem ajutiselt suletud teedel ja tänavatel taastatakse koheselt pärast jooksjate möödumist.

Kuni laupäeva õhtul kella kuueni on Peetri plats parkimiseks suletud. Liiklus on suletud A. Puškini tänaval, välja arvatud Narva Kesklinna gümnaasiumist Rakvere tänavani. Narva-Jõesuu teel on liiklus suletud kella 10.30-13. Liiklus avatakse lõigul Tähe tn ristmik kuni Tõrvajõe ristmik kell 13.

Prisma kaubanduskeskusest välja- ja sissesõit teostakse Kangelaste prospektilt. Ühiskondlik transport lubatakse läbi vastavalt politsei ja ühisteenuste reguleerijate poolsele olukorra hindamisele ja korraldustele. Ühistranspordiliikluses võib esineda ajutisi seisakuid Narva-Jõesuu tee piirkonnas ajavahemikul kella 11-13.

Jalakäijatel ja jalgratturitel palutakse olla tähelepanelikud Narva Energiajooksu trassil liikudes kella 11-14.30.

Jooksust osavõtjad saavad auto parkida FAMA kaubanduskeskuse parklasse ja Kerese tn äärde või külgnevatele tänavale, mis ei ole hõivatud võistlustrassi poolt.

Energiajooksu programmi kuuluvad 21,1-kilomeetrine poolmaraton ning 7-kilomeetrine distants jooksjatele, kõndijatele või kepikõndijatele. Tegemist on kiire rajaga, mis kulgeb mööda Narva linna ja lähiümbruse kõvakattega teid. Viimased kilomeetrid joostakse mööda äsja renoveeritud Narva jõeäärset promenaadi.  

Energiajooksuga samal ajal toimub Narva linnuse hoovis energiapäev, kus tegevust jagub mitmeks tunniks kogu perele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles