Keskerakonna kongress toimub ilmselt septembris

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Edgar Savisaare haiguse tõttu edasi lükatud Keskerakonna korraline kongress peaks Yana Toomi arvates ilmselt toimuma sügisel.

Tavapäraselt toimub Keskerakonna kongress augustikuus, tänavu lükati see erakonna juhi Edgar Savisaare haiguse tõttu sügisesse. «Ega kiiret ei ole meil kuskile, erakond on tugev ja töötab, nii et ootame ikka ära, kuni meie esimees paraneb,» ütles Toom intervjuus BNS-ile. Toom sõnas, et tema teada peaks kongress toimuma septembris ja ta ei näe mingit põhjust, miks see ei saaks siis toimuda.

«Ma just hiljuti käisin siin Edgarit õnnitlemas sünnipäeva puhul, käepigistus on tal endiselt kõva, silm on endiselt terav,» ütles Toom.

Küsimusele, kas endiselt terav on ka Savisaare vaim, vastas Toom, et «Minu arust küll. Arutasime temaga mitmeid hästi olulisi minu jaoks asju, jäin väga rahule, ei saa midagi öelda.»

Kuigi täna pole erakonna juht veel valmis poliitikasse naasma, avaldas Toom lootust, et sügisel peaks tema tervis juba piisavalt hea olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles