Motohuviliste foorum sulges Vao matka puudutava teema

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Eesti suurim motohuviliste internetifoorum Biker.ee sulges täna Vao küla motomatka teemalise vestluse, kuna foorum soovib jääda mittepoliitiliseks.

Foorumi Biker.ee omanik Heiti Piip ütles Postimehele, et tal ei ole plaanitava motomatka vastu isiklikult midagi ja see on tore, kui inimesed kogunevad ja asju teevad.

«Alguses oli foorumis selle ürituse teemaline vestlus täiesti okei, aga siis läks asi käest ära. Ma ei jõudnud neil postitustel enam silma peal hoida, asi läks nõmedaks ja solvamiseks kätte. Ma ei jõudnud enam neid neegrinalju ära kustutada,» rääkis Piip.

«Ma olen hoidnud oma foorumit võimalikult neutraalsena, see kajastab mootorrattasõiduga seotud teemasid ilma igasuguste poliitiliste lisanditeta ja nii võiks ka jääda,» lisas ta.

Vao motomatka teemaline vestlus tekkis Biker.ee foorumisse eile õhtul pärast seda, kuid Facebooki grupis Tsiklirahvas algatati idee korraldada 4. juulil ühissõit Vaosse, et avaldada kohalikele toetust nende avalikule pöördumisele külas asuva varjupaigataotlejate majutuskeskuse laiendamise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles