Võrdse kohtlemise volinikul pole kodulehe uuendamiseks raha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Sepper
Mari-Liis Sepper Foto: sotsiaalministeerium

Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku Mari-Liis Sepperi sõnul on tema eelarve võrreldes töökoormusega sedavõrd piiratud, et voliniku veebilehe haldamiseks puudub ressurss ja infot kodulehel ei ole võimalik uuendada.

Sepper ütles BNSile, et möödunud aastal tuli volinikule juurde suur hulk täiendavaid ülesandeid, kuid raha nende täitmiseks juurde ei antud. Seetõttu ongi viimane info voliniku kodulehel pärit 2009. aasta kevadest.

Praeguse seisuga ei ole Sepperi sõnul ka ette näha, et oleks tulemas täiendavat raha, millega saaks palgata abijõudu ja volinikule on ka edaspidi abiks vaid üks nõunik. Samas on volinikul soov siiski lähema aasta jooksul uus ja atraktiivsem veebileht käivitada.

Voliniku kodulehel oleva info andmetel töötab soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinikuna endiselt Margit Sarv, kuigi Mari-Liis Sepper asus sellel ametikohal tööle juba selle nädala esmaspäeval.

Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku tegevust rahastatakse sotsiaalministeeriumi eelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles