Saaremaa ralli toob rekordilise üleveovõimsuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Saaremaa
Parvlaev Saaremaa Foto: Kersti Õunapuu

Väinamere Liinid teenindab eeloleval nädalavahetusel toimuva Saaremaa ralli ajal Kuivastu–Virtsu liini 35-minutilises graafikus kahe suure parvlaevaga Muhumaa ja Saaremaa.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul sarnaneb Saaremaa ralli aegne reedene ja pühapäevane sõidugraafik järgmise suve graafikuga, kirjutas Saarte Hääl.

Tema sõnul on suurem osa päevast liin kaetud 35-minutilise intervalliga graafikuga, sellel suvel sõitsid laevad veel 40-minutilise graafikuga.

Täiesti uue mõõtme annab aga teenusele kahe uue suurema mahutavusega parvlaeva samaaegne kasutamine, sest sellist võimsust pole Saaremaa ralli ajaloos ega ka suve tippaegadel kunagi varem võimalik kasutada olnud.

Treieli sõnul polnud varasematel aastatel ebatavaline, kui sügisese tippsündmuse ajal tuli järjekorras oodata üle viie tunni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles