Vahistati tuntud kikkpoksitreener

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitsepolitsei embleem.
Kaitsepolitsei embleem. Foto: Lennart Rikk

Kaitsepolitsei vahistas kohtu loal kunagise KGB erumajori, tuntud kikkpoksitreeneri ja rahvusvahelise kategooria kohtuniku Juri Lahtikovi, keda kahtlustatakse väidetavalt valeandmete alusel väljastatud Eesti passide vahetamisele kaasaaitamises.

Kahtlustuse järgi osutas 57-aastane Lahtikov mitmele inimesele kaasabi Eesti passide saamisel ja väljastatud Eesti passide ümbervahetamisel, mille tulemusel said Eesti kodaniku passid inimesed, kel selleks tegelikkuses õigust ei olnud, kirjutas ERR Uudised.

Lisaks Lahtikovile pidas kaitsepolitsei 15. septembril Tallinna lennujaamas kinni ärimehe Sergei Šunjajevi alaliselt Londonis elava 24-aastase tütre Maria Šunjajeva, kes kohtu loal samuti vahistati.

Kaitsepolitsei kahtlustab Šunjajevat valeandmete alusel saadud passi kasutamises.

Juhtiva riigiprokuröri Lavly Lepa sõnul ilmnes esmaspäeval, et ka Virumaa menetleja on Maria Šunjajevat tagaotsinud seoses Virumaal uurimisel oleva võltsdokumentide kriminaalasjaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles