President kannab homsel võidupüha paraadil Eston Kohvri auks kollast linti

Indrek Mäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves.
Toomas Hendrik Ilves. Foto: Laura Oks / Õhtuleht

President Toomas Hendrik Ilves tegi oma Facebooki lehel pöördumise, milles kinnitab Eesti poolt tehtavate Eston Kohveri kodumaale tagasitoomisega seotud jõupingutuste jätkumist ning lubab röövitud kaitsepolitseinikule mõeldes võidupüha paraadil kollast linti kanda.

«Olgem kõik oma mõtetega toeks ülimalt keerulisse olukorda sattunud Eesti ohvitserile, kes on juba kümnendat kuud võõrsil – röövitud kodumaalt ja heidetud vangistusse. Eston Kohver, Eesti teeb kõik, mis võimalik, et Sa koju ja pere juurde tagasi tuleksid. Homsel võidupüha paraadil kannan ma Sinule mõeldes kollast linti kui taaskohtumise lootuse ja ootuse märki,» kirjutab ta.

Lisaks õnnitleb president võidupüha puhul Eesti välisoperatsioonidel teenivaid kaitseväelasi: «loodan, et teenistus lubab teil homme mõelda kasvõi korraks kodule ja kodustele, võidupühale ja jaanilaupäevale. Head teenistust teile!»

Eesti kaitseväelasi teenib välisoperatsioonidel nii Liibanonis, Iisraelis, Malis, Kosovos kui ka Afganistanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles