Narkomaani tapnud mees peab vanglas edasi olema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Viru maakohus ei nõustunud neljapäeval vabastama ennetähtaegselt vanglast meest, kes kannab telesaates esinemisega tuntust kogunud narkomaani tapmise eest pikka vangistust.

Viktor Kisseljov lootis pääseda elektroonilise valve alla, kuid nii prokurör kui ka kriminaalhooldaja ei toetanud tema vabastamist ja ka kohus oli sama meelt.

Viru maakohus karistas Kisseljovi (50) 2008. aasta märtsis tapmise eest kuue aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega ning arvas selle hulka ka tema vahi all oldud aja.

Politsei uurimisandmetel lõi Kisseljov mullu 13. aprillil Jõhvis Narva maanteel asuva kaubanduskeskuse juures tüli käigus telesaates esinemisega tuntuks saanud narkomaani Romani (29) noaga südamesse. Roman suri saadud vigastustesse kohapeal, Kisseljov aga põgenes.

Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud tabasid Kisseljovi juba paar tundi pärast veretööd ning kohus andis loa tema vahistamiseks.

Narkosõltlane Roman oli päev enne tapmist TV3 telesaates «Kahvel» rääkinud avameelselt oma elust uimastisõltlasena. Saatejuht Hannes Võrno lõpuküsimusele, mis edasi saab, vastas mees: «Surm».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles