Noorkotkad startisid öösel Mini-Erna patrullvõistlusele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkotkad Mini-Ernal
Noorkotkad Mini-Ernal Foto: Kirsika Ilmjärv

Ööl vastu laupäeva anti start noorkotkaste Mini-Erna patrullvõistlusele – rajale läks kokku 18 võistkonda.

Noorte Kotkaste patrullvõistlus Mini-Erna toimub tänavu Harjumaal, ööl vastu laupäeva läks starti 16 võistkonda Eestist ning kaks külalisvõistkonda. Iga Noorte Kotkaste malevat esindab üks neljaliikmeline võistkond, lisaks osalevad võistlusel üks Kodutütarde võistkond ning üks külalisvõistkond Läti noorteorganisatsioonist Jaunsardzē ning üks külalisvõistkond Leedu organisatsioonist Šaulių Sąjunga, ütles BNSile Noorte Kotkaste peavanem Silver Tamm.

Ta lisas, et Mini-Erna korraldaja, Noorte Kotkaste Harju maleva võistkond võtab küll retkest osa, kuid nende tulemus ei lähe arvesse.

Võistkondadel tuleb umbes 35 tunniga läbida ligi 50 kilomeetri pikkune trass ning näidata oma oskusi ja teadmisi meditsiinis, luures, sidepidamises, sõdurioskustes ja üldises hakkamasaamises looduses.

Tänavu 19. korda peetav võistlus lõpeb pühapäeval.

Patrullvõistlust korraldab Noorte Kotkaste esindus koos Noorte Kotkaste Harju maleva, Kaitseliidu Harju maleva ja Kodutütarde ning Naiskodukaitse Harju ringkondadega. Võistluse ülem on Noorte Kotkaste peavanem Silver Tamm ning peakohtunik erukindral Johannes Kert, kes täitis aastatel 1996-2002 Noorte Kotkaste peavanema ülesandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles