Ka Juuru vald ei taha pagulasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula / Postimees

Juuru vallavolikogu avaldas lõppeval nädalal toetust 18. juunil Saku vallavolikogu pagulaste vastuvõtmist taunivale pöördumisele, kirjutab Raplamaa Sõnumid.

Juuru vallavolikogu otsuses, mis on vastu võetud seitsme poolthäälega, öeldakse: «Juuru vallavolikogu jagab Saku vallavolikogu muret suure hulga Lõuna-Euroopasse saabunud illegaalidest sisserändajate võimaliku jaotamise pärast Eesti omavalitsuste vahel ning toetab ühehäälselt Saku vallavolikogu seisukohta, et vabariigi valitsus annaks olukorrale adekvaatse hinnangu. Meie üksmeelne tahe on, et valitsus keelduks täielikult teistesse Euroopa riikidesse saabunud illegaalsete immigrantide Eestisse toomisest.»

Volikogu otsusele on alla kirjutanud volikogu esimees Sirje Endre. Volikogu seisukohta on toetanud ka Juuru vallavanem Margus Jaanson, kes on avaldanud muret sellepärast, et otsuseid, ka üleriigiliselt väga olulisi ning rahva käekäiku mõjutavaid otsuseid, tehakse tihti omavalitsustega eelnevalt arutamata. Täpselt samuti on omavalitsustega läbi arutamata pagulaste teema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles