Pankrotihaldur Krupp: otsustame Autorollo asjus riigikohtusse pöördumise lähiajal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autorollo kaubakonteiner Tabasalus
Autorollo kaubakonteiner Tabasalus Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Välisminister Keit Pentus-Rosimannuse isa Väino Pentuse transpordifirma Autorollo pankrotihaldur Martin Kruppi kinnitusel otsustab ta lähiajal, kas soovib jätkata vaidlust riigikohtus.

Krupp tõdes, et ringkonnakohus on teisipäevase otsusega pööranud nõude kõigi kostjate vastu, sealhulgas ka Keit Pentus-Rosimannuse vastu, nagu taotles ka prankrotihaldur. Samas on kaks nõuet jäänud siiski rahuldamata.

«Üldjoontes on ringkonnakohus jõudnud meie arvamustele võrdlemisi sarnaste seisukohtadeni. Eks otsustame pärast ringkonnakohtu otsusega põhjalikumat tutvumist, kas jätkame vaidlust riigikohtus,» ütles Krupp teisipäeva õhtul BNS-ile.

Kui Harju maakohus leidis mullu suvel, et välisminister Keit Pentus-Rosimannus pole oma isa Väino Pentuse transpordifirma Autorollo pankrotiga seotud, siis Tallinna ringkonnakohus pööras osa pankrotinõudest teisipäeval ka ministri vastu

Kaasuses pöördusid ringkonnakohtusse mõlemad menetluspooled. «Meie apellatsioon põhineb sellel osal, mille kohus jättis rahuldamata ehk me nõuame kõikidelt kostjatelt neid summasid, mis esialgu hagiavalduses kajastusid,» rääkis pankrotihaldur Martin Krupp. «Sisuliselt esindavad pankrotihaldurid võlausaldajaid ja hagi on esitatud võlausaldajatele raha tagasisaamiseks,» lisas Krupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles