Saar: sotsiaaldemokraadid otsivad võimalusi uuenemiseks

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Tairo Lutter

Nii Eesti kui ka muu Euroopa sotsiaaldemokraadid otsivad võimalusi uuenemiseks, rääkis Eesti Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) aseesimees Indrek Saar.

«See üldine poliitiline stagnatsioon on mõju avaldanud kindlasti ka sotsiaaldemokraatidele, ja seda mitte ainult Eestis, vaid kogu üle Euroopa,» rääkis Indrek Saar ETV hommikuprogrammis «Terevisioon», vahendas ERR Uudised.

Saare sõnul oligi erakonna esimehe kandidaatide debattides üheks teemaks kaasaegse demokraatia ehitus ehk see, kuidas korraldada riiki nii, et ühiskond oleks taassidus.

Saatekülaline viitas uuringute tulemustele, mille kohaselt ligi 40 protsenti valida soovivatest inimestest ei taha oma kodanikukohust täita, kuna nad ei ole leidnud endale sobivat poliitilist jõudu.

Saar kinnitas veelkord ka oma veendumust, et parim kandidaat Eesti sotside juhi kohale on Sven Mikser, kelle kasuks ta loobus ise kandideerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles