Vene piirivalve leidis ühe Narva-Jõesuus uppunud tüdruku

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva-Jõesuu rand
Narva-Jõesuu rand Foto: Egert Kamenik

Vene piirivalve leidis täna hommikul 10-aastase tüdruku surnukeha, kelle puhul on tegu ühega neljast eile Narva-Jõesuus kadunuks jäänud inimesest.

Vene Föderatsiooni piirivalve andis täna kell 7.15 politsei- ja piirivalveametile teada, et õnnetuspaiga vastas Venemaa poolselt kaldalt on leitud 10-aastase tüdruku surnukeha.

Teise kadunuks jäänud 10-aastase tüdruku, 31-aastase mehe ja 49-aastase mehe otsingud jätkuvad. 

Neli inimest jäid Narva-Jõesuu supluskohas kadunuks eile õhtul. 49-aastase meesterahva kadumisest anti teada veidi pärast kella 18, 31-aastase mehe ja kahe 10-aastase tüdruku kaduma jäämisest teatati umbes tund aega hiljem. Kohas, kus leiti kadunud inimeste isiklikud esemeid ja riided, ei ole tegemist ametliku supelrannaga.

Politsei alustas kohe inimeste otsinguid. Merel raskendas otsinguid tugev lainetus, mille tõttu pidi kaater otsinguid õhtul katkestama. Pimeduse saabumiseni ehk orienteeruvalt kella 00.30ni otsis kadunuid inimesi PPA lennusalga helikopter, kuid kahjuks tulemusteta.

Ilmaolud võimaldasid PPA kaatril otsinguid öösel merel jätkata. Praegu käivad otsinguid Narva jõe suudme juures asuva muuli ümbruses.

Viru Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Jelena Filippova kinnitas, et juhtumi täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles