Politsei tabas Õllesummeril üheksa purjutanud alaealist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlu. Õllekraan
Õlu. Õllekraan Foto: Stanislav Moshkov

Politsei tabas tänavusel Õllesummeril üheksa purjutanud alaealist, raskeid õigusrikkumisi festivali ajal polnud.

Põhja prefektuuri piirkonnakonstaabli Veiko Vettiku sõnul möödus Õllesummer rahumeelselt ning suuremate vahejuhtumiteta. «Kokku peeti kinni ning anti vanematele üle üheksa alkoholi pruukinud alaealist, tuvastati üks alkoholi müügi fakt alaealisele ning üks täiskasvanu andis alla 18-aastasele alkoholi,» rääkis Vettik BNS-ile.

Tema sõnul pidas politsei kinni ka ühe inimese, kes oli tarvitanud uimasteid ning omas narkootilisi aineid.

Õllesummeri esimesel päeval tekkis konflikt kahe festivali olnud inimese vahel ning nad toimetati asjaolude selgitamiseks ja ütluste andmiseks jaoskonda. Alustatud on kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Nelja päeva peale viidi kainenema kaks õllesummeril olnud inimest, peeti kinni üks autojuht, kes oli tarvitanud alkoholi ja üks juhtimisõiguseta roolikeeraja. Kiirmenetluse käigus määrati rahatrahv ka ühele mehele, kes oli alkoholijoobes ning kel oli üritusele kaasa võetud õhkrelv, mis asub nüüd politsei hoiul.

Õllesummer toimus 1.-4. juulil Tallinna Lauluväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles