Mägraga kokkupõrkes viga saanu oli kogenud motopolitseinik

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mägraga kokkupõrkes sai viga kogenud motopolitseinik
Mägraga kokkupõrkes sai viga kogenud motopolitseinik Foto: Lääne prefektuur

Üks kahest Saaremaal nädalavahetusel mägraga kokkupõrkes viga saanud mootorratturist oli kogenud motopolitseinik. 

Saaremaal juhtus nädalavahetusel kaks õnnetust, kus mootorrattur sattus ootamatult teele jooksnud mägra tõttu õnnetusse.

Laupäeva öine õnnetus juhtus kogenud motopolitseinikuga, kes kandis nõuetekohast turvavarustust, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Postimehele. Avarii juhtus laupäeval kell 21.55 Saaremaal Upa - Leisi mnt 1. kilomeetril. 37-aastase Mareku juhitud mootorrattale Honda jooksis ootamatult sõiduteele ette mäger. Kokkupõrke tulemusena paiskus mootorratas teel külili ja edasi teelt välja heinamaale.

Politseinik toimetati Kuressaare haiglasse kontrolli ja pärast abi osutamist lubati ta kodusele ravile. 

Mootorrattaõnnetus mägraga juhtus ka reede öösel kell 22.48 Lääne-Saare vallas Kuressaare – Võhma - Panga 20. kilomeetril.  40-aastase Tiina juhitud mootorrattale Suzuki jooksis ootamatult ette mäger ja talle otsasõidu tagajärjel mootorratas kukkus. Mootorratta juht  ja kaassõitja, 13-aastane poiss toimetati Kuressaare haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles