Rallihuvilised püstitasid Kuivastu-Virtsu liinil rekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula Kuivastu-Virtsu liinil reisijaid laevalt maale laskmas.
Parvlaev Regula Kuivastu-Virtsu liinil reisijaid laevalt maale laskmas. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Väinamere Liinide teatel sündisid Kuivastu - Virtsu liinil möödunud nädalavahetusel uued suvehooajavälised reisijarekordid, mida parvlaevad Saaremaa ja Muhumaa suutsid teenindada ooteaegadeta.

Liini senine suvehooajaväline rekord, mis pärines 2008. aasta 4. maist, mil 1696 sõidukit reisisid Virtsust Kuivastusse, purunes esimest korda sel reedel, mil saarele sõitis 2034 sõidukit, kirjutas Meie Maa.

Värske rekord jõudis aga püsida vaid pühapäevani, mil merereisi Kuivastust mandrile võttis ette juba 2103 sõidukit.

Sealjuures tulid uued laevad rekordilise nõudlusega edukalt toime – järjekordi ei tekkinud ning kõik reisijad said hiljemalt järgmise väljuva laeva peale, samas kui varasemalt oleks nii suurte reisijanumbrite teenindamiseks tekkinud 4-5-tunnised ooteajad.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel ütles, et vaadates vastu tulevale suvele, mil Kuivastu - Virtsu liinil hakkavadki laevad sõitma just nii tihedas graafikus, oli see ettevõttele hea peaproov järgmiseks hooajaks – on ju ralliaegne nõudlus suurusjärgult võrreldav suviste nädalavahetustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles