Venemaa poolelt merekaldalt leiti kahe mehe surnukehad

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Narva-Jõesuus uppunud on eeldatavasti leitud.
Kõik Narva-Jõesuus uppunud on eeldatavasti leitud. Foto: Sergei Stepanov

Venemaa politseiametnikud andsid Narva politseijaoskonnale teada, et täna leiti Venemaa territooriumilt merekaldalt kahe meesterahva surnukehad, kes jäid ilmselt möödunud reede õhtul Narva-Jõesuu ujumiskohas kadunuks.

Narva politseijaoskonna juhi Sergei Andrejevi sõnul on eeldatavasti tegemist 3. juulil Narva-Jõesuus kaduma läinud 49-aastase ja 31-aastase mehega.

Tema kinnitusel tehakse praegu vajalikke toiminguid, et isikud tuvastada.

4. juuli hommikul leidis Vene piirivalve 10-aastase tüdruku surnukeha. Täna kella 7.50 ajal andis Vene Föderatsiooni piirivalve politsei- ja piirivalveametile teada, et leiti teise tüdruku surnukeha.

Möödunud reede õhtul jäid Narva jõe merre suubumise kohas kadunuks kaks meest ja kaks tüdrukut, kes eeldatavalt läksid ujuma.

Kella 18.10 ajal pöördus Narva-Jõesuu kordonisse inimene, kes teatas, et avastas rannalt meesterahva riided ja isiklikud asjad ning nende omanik on pikemat aega kadunud. Politsei võttis ühendust mehe lähedastega, kelle sõnul läks 49-aastane mees randa ning pole tagasi tulnud. Politsei alustas koheselt otsinguid.

Kella 19.05 ajal pöördus kordonisse naisterahvas, kes teatas, et samas kohas on kadunuks jäänud ka 31-aastane mees ning kaks 10-aastast tüdrukut. Nende isiklikud asjad olid samuti rannas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles