Vaos käinud ühissõitjate annetused loeti kokku

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsiklikolonn sõitis läbi Vao küla ratsavõistluse toimumispaika.
Tsiklikolonn sõitis läbi Vao küla ratsavõistluse toimumispaika. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Pagulasteema tulipunktiks saanud Vao küla toetuseks ühissõidul käinud tsiklimehed ja autohuvilised kogusid kokku 934 eurot, et rajada külla laste mänguväljak, mille ehitustöödele on mootorratturite eestkõneleja palunud osalema ka tsiklimehi.

Ühissõidus ligi 400 mootorratast ja mõnikümmet autot juhtinud inimeste eesmärgiks oli aktsiooni korraldajate sõnul Vao küla toetamine ja küla lastele mänguväljaku rajamiseks annetuste kogumine. Motomatkaga samal päeval toimunud ratsavõistluse külalistel oli võimalik osta ühissõitu meenutav kaheeurone rinnamärk, mille müügitulu liideti annetustele.

Tuliratsu märkide müügist saadi sularahas 674 eurot ja 30 senti, annetusi Vao ratsaklubi arvele laekus 259 eurot ja 70 senti.

Vao küla poolt toetussõitu korraldanud ja küla eest pagulaskeskuse teemal sõna võtnud Mihkel Mehiste sõnul kasutatakse raha mänguväljaku projektdokumentatsiooni koostamiseks, kooskõlastamiseks ja rajamiseks.

Mehiste sõnul selguvad plaanitava mänguväljaku atraktsioonide hinnad teisipäevaks. «Hetkel kogume hinnapakkumisi erinevatelt ettevõtetelt, et leida kohalikele lastele võimalikult hea lahendus,» ütles Mehiste.

Mootorratturite endi seast ühissõitu vedanud anonüümseks jääv Johnnie Little kutsus tsiklimehi üles mänguväljaku ehitamiseks Vao külla talgutele tulema.

«Kui meie seas on inimesi, kes tegelevad mänguväljakute rajamise või samalaadse ehitustööga, siis pöördun teie poole palvega aidata Vao küla mänguväljaku rajamisel. Abiks mänguväljaku rajamiseks võime korraldada talgud! Oleks jälle suurepärane võimalus taas hoida end Vaos,» kirjutas mootorrattur sotsiaalvõrgustikus motomeeste ühissõidu lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles