Eilne päev liikluses: õnnetuste põhjustajateks enamasti ratturid

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Marko Saarm

Eilne päev liikluses tõi kaasa kergemaid õnnetusi, mille kannatajaks enamasti autojuhid. Näiteks jooksis üks mees autole sisse ning mitu jalgratturit pöörasid autojuhtidele ette.

Politseiinfo kohaselt toimus näiteks eile kella 12 ajal liiklusõnnetus Harjumaal Tallinn-Paldiski maanteel 48A juures, kus mootorsõiduki Volkswagen Passat juht 24-aastane Hardo sooritas parempööret, kui talle sõitis otsa paremalt mööda jalgratta- ja jalgteed sõitnud jalgrattur 23-aastane Elisa-Johanna, kellel oli kohustus anda teed sõidukile. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Õhtul kella 22.34 ajal liiklusõnnetus Tallinnas Mähe tee ja Andrekese tee ristmikul, kus mootorsõiduk Citroen C2, mida juhtis 19-aastane Ken liikus mööda Mähe teed, kui talle sõitis otsa paremalt poolt vasakpööret Mähe tänavale sooritanud jalgrattur 14-aastane David, kellel oli kohustus anda teed sõidukile. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 18.48 toimus õnnetus ka jalakäijaga, mille põhjustas viimane. Liiklusõnnetus toimus Tallinnas Sõle tänava 48 juures, kus liikus mootorsõiduk Ford Focus, mida juhtis 28-aastane Artur mööda Sõle tänava, kui ootamatult jooksis vastu sõiduki vasakpoolset külge jalakäija 39-aastane Sergei, kellele sõidukijuht oli eelnevalt andnud teed sõiduteeületamiseks. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles