Läti politsei soovitab Positivuse ajal olla valmis ummikuteks

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus
Positivus Foto: Jelena Rudi

17.–19. juulini soovitab Läti politsei võimalusel vältida maanteel A1 (Riia-Ainaži) Salatsgriva piirkonnas liiklemist ja sõita nii Riia poole kui ka Eestisse Limbaži kaudu.

Ummikute ja liiklusseisakute vältimiseks soovitavad lõunanaabrite korrakaitsjad Eestist Riia poole sõitjatel Ainažis võtta suund Limbažisse. Riia poolt tulijatel soovitatakse Tuja juurest keerata Limbaži poole.  

Ajutise ümbersõidu tähistamiseks paigaldatakse viidad ja ümbersõitude alguses on politseipatrullid, kes vajadusel suunavad liiklust.

Läti politsei esindajad paluvad juhtidel, kes festivalile minna ei plaani, vältida maantee A1 Salatsgrivat läbivat lõiku. Neile, kes seda siiski Salatsgriva kaudu on sunnitud sõitma või soovivad festivalile minna, tuleb varuda aega ja kannatust ning jälgida ajutisi piiranguid, liikluse reguleerijaid ja politseinike juhiseid.

Järgmise nädala lõpus toimub Lätis Salatsgriva linna külje all baltikumi suurim muusikafestival Positivus. Kuna festivaliala jääb mõlemale poole Via Balticat, on see igal aastal kaasa toonud liiklusseisakuid rahvusvahelise tähtsusega maanteel A1. Positivusele on oodata kümneid tuhandeid inimesi ja seetõttu on Salatsgriva linna ümbruses kehtestatud mitmed ajutised piirangud kiirusele ja parkimisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles