Katrin Siska lahkus Keskerakonnast

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska
Katrin Siska Foto: Jelena Rudi

Vanilla Ninja liige ja Lindakivi kultuurikeskuse direktor Katrin Siska astus välja Keskerakonnast ja lahkus ühtlasi kultuurikeskuse direktori ametikohalt.

«See aeg sai minu jaoks ümber. Lähen ära omal soovil, intriigideta. Kuna ma poliitikat teha ei taha, ei näe ma ka mõtet ühegi erakonna nimekirjas figureerimisel,» teatas Siska ja lisas, et lahkus ühtlasi kultuurikeskuse direktori ametikohalt.

«Tagasi vaadates oli see väga huvitav ja õpetlik kogemus. Sain hea juhtimise ning meelelahutuse korraldamise kogemuse. Lisaks kandideerisin nii kohalikel kui ka riigikogu valimistel. Nüüd on aeg edasi liikuda, et millegi uue ja põnevaga tegeleda,» teatas Siska.

Katrin Siska töötas aastatel 2009 kuni 2010 Tallinna linnapea nõunikuna kultuuri, spordi ja noorsoo valdkonnas ning 2010 kuni 2013 Lindakivi kultuurikeskuse direktorina. 2013. aastast on ta lapsehoolduspuhkusel olnud. Keskerakonda astus ta 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles