Rõivas esineb neljapäeval riigikogu ees poliitilise avaldusega

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Riigikogu täiskogu koguneb neljapäeva pärastlõunal erakorralisele istungijärgule, kui plaanis on nii uue välisministri võimalik ametivande andmine kui peaminister Taavi Rõivase poliitiline avaldus. 

Valitsus otsustas täna telefoni teel peetud istungil teha riigikogu esimehele ettepanek kutsuda neljapäeval kell 13 kokku parlamendi erakorraline istung uue välisministri võimalikuks ametivande andmiseks. Riigikogu esimees Eiki Nestor kutsuski seejärel neljapäevaks Toompea lossi istungisaali kokku riigikogu erakorralise istungjärgu.

Erakorralise istungjärgu päevakorras on peaminister Taavi Rõivase poliitiline avaldus, teatas parlamendi pressiesindaja. Peaministri avaldus keskendub päevakajalistele ja välispoliitilistele teemadele ning ühtlasi antakse parlamendisaadikutele ülevaade ka võlakriisis vaevleva Kreekaga seonduvatest küsimustest.

Nestor ütles Postimehele, et enne istungi algust antakse välisministri kandidaadile Marina Kaljurannale võimalus ka ametivande andmiseks. Selleks peab Kaljurand oma kandidatuurile enne saama heakskiidu presidendilt, kelle jutule läheb ministrikandidaat koos peaministriga päev varem, kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles