TTÜ kuratooriumi uus koosseis koguneb juuli lõpus või augusti alguses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Heinsoo (vasakult), Sandor Liive, Robert Kitt, Toomas Luman ja Heiti Hääl TTÜ kuratooriumi eelmises koosseisus. Uues koosseisus jätkavad neist vaid Heinsoo ja Kitt.
Anneli Heinsoo (vasakult), Sandor Liive, Robert Kitt, Toomas Luman ja Heiti Hääl TTÜ kuratooriumi eelmises koosseisus. Uues koosseisus jätkavad neist vaid Heinsoo ja Kitt. Foto: Sander Ilvest

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) kuratooriumi uus koosseis tuleb kokku juuli lõpus või augusti alguses.

TTÜ sekretär Kai Aaviksoo ütles BNSile, et praegu käib kuratooriumi koosoleku aja kooskõlastamine ning täpne aeg ja päevakord selgub ilmselt järgmisel nädalal.

Valitsus kinnitas neljapäevasel kabinetiitungil Ligi ettepanekul Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) kuratooriumi koosseisu uued liikmed. Ligi tegi ettepaneku arvata TTÜ kuratooriumi koosseisust seoses nende tagasiastumisega välja Anneli Heinsoo, Robert Kitt, Sandor Liive ja Toomas Luman ning seoses tema tagasikutsumisega Heiti Hääl, teatas valitsuse pressiesindaja BNS-ile. Kuratooriumi uuteks liikmeteks nimetati Ülo Jaaksoo, Väino Kaldoja ja Gunnar Okk ning senistest liikmetest nimetati uuesti kuratooriumi Anneli Heinsoo ja Robert Kitt.

Kuna TTÜ kuratooriumi neli liiget otsustasid 7. juulil tagasi astuda, muutus kuratoorium otsustusvõimetuks ning rektoriks valitud Jaak Aaviksood veel lõplikult ametisse ei kinnitatud. Kuratooriumist astusid tagasi selle juht Sandor Liive ning liikmed Toomas Luman, Anneli Heinsoo ja Robert Kitt.

TTÜ kuratooriumi koosseisu 11 liikmest viis nimetab ülikooli nõukogu, ühe liikme Eesti Teaduste Akadeemia ja viis liiget haridus- ja teadusminister pärast seda, kui nõukogu ja Eesti Teaduste Akadeemia on liikmed nimetanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles