Noored võtsid väidetavalt viina kõrtsi kaasa piimapakkides

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel

Politsei tabas möödunud reedel Tallinnas Kakumäel asuvast pubist 25 purjus last, baaridaami väitel tõid noored alkoholi ilmselt ise piimapakkides kaasa.

Captain Flinti kõrts oli kinni pandud Tallinna 32. keskkooli rebastepeo jätkuürituseks, kus üks noor jõi ennast suisa nii purju, et teda pidi turgutama kiirabi, kirjutas Õhtuleht.ee.

Baaridaam rääkis, et pärast politsei saabumist ja peo laialilöömist leiti kõrtsi ümbrusest terve lasu tühje vägijoogipudeleid ning seega võib oletada, et lapsed kallasid käraka kottidest paistnud piimapakkidesse ning lonksasid siis sealt peo ajal julgust juurde.

Politsei ja kõrtsmikud kinnitasid, et pubist lapsed vägijooki ei ostnud.

Kooli direktorit Aivo Toomistut nörritab enim see, et täiskasvanud abituriendid kutsusid pärast koolis lõppenud rebaste ristimist kõrtsi pidutsema ka alaealisi. Toomistu ei välista, et mõnda õpilast ootab joomapeo pärast koolist väljaheitmine, seda otsustab paari nädala pärast kogunev õppenõukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles