Fotouudis: Virtsus on pikk praamisaba

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekord Virtsus.
Järjekord Virtsus. Foto: Lugeja foto

Postimehe lugejate sõnul on Virtsus kasvanud praamijärjekord vähemalt kilomeetri pikkuseks.

Foto on tehtud laupäeval enne kella 15.

«Laevad sõidavad vabagraafikus ja kaks väiksemat laeva sõidavad ainult (Regula ja Ionas). Hommikul oli ühel laeval tehniline rike, seetõttu ei ole see asi üldse graafiku järgi praegu. Sõidavad nii kiiresti kui saavad ja olid ka tänaseks laevad broneeritud, mistõttu läheb üldjärjekorrast väga vähe autosid peale. Kolmas laev Saaremaa tuleb kella nelja paiku,» öeldi Tuule Laevade infonumbrilt.

Väinamere Liinide teatel võttis alates kella 17 Kuivastu-Virtsu liini teenindamise parvlaevalt Muhumaa üle Klaipedast dokist naasnud parvlaev Saaremaa. Saaremaa saabumine viibis mõned tunnid plaanitust seoses sadama kontrolliprotseduuride venimisega Klaipedas. 

«Ionas ja Regula jätkavad Saaremaa kõrval liini teenindamist, kuni kõik ootejärjekorras olevad sõidukid saavad üle viidud,» öeldi Väinamere Liinide emafirmast Saaremaa Laevakompanii (SLK).

Homme teenindavad Kuivastu-Virtsu liini hommikust õhtuni taas kolm laeva: Saaremaa, Ionas ja Regula. SLK sõnul taastub seega liinil tavapärane liiklus juba täna õhtust.

Eelmist nädalavahetust nimetas OÜ Väinamere Liinid ise selle suve tippnädalavahetuseks, sest Saaremaal toimusid Eestimaa suvemängud, Saaremaa Rannapidu, Kuressaare Lossi Päevad, Saaremaa kaluritepäev, Vanamootorrataste näitus jm.

10.-12.juulil veeti laevadega Kuivastu-Virtsu liinil edasi-tagasi kokku 12 162 sõidukit. Maksimaalne ooteaeg oli tippajal kuni viis tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles