Purjus vägivallatseja sulges end koos elukaaslase, sõbra ja lastega korterisse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei pidas kinni vägistaja.
Politsei pidas kinni vägistaja. Foto: Jaanus Lensment

Täna öösel tungis Võrus Tartu tänava korteris alkoholijoobes mees kallale oma elukaaslasele ja sugulasele, viimasel õnnestus küll korterist väljuda ja abi kutsuda, kuid politsei saabudes oli vägivallatseja jõudnud end koos elukaaslase, sõbra ja kahe lapsega korterisse lukustada ega avanud ust.

Politsei sai öösel teate, et 35-aastane alkoholijoobes mees läks kallale oma 23-aastasele elukaaslasele ja 26-aastasele naissoost sugulasele. Korteris viibis veel ründaja tuttav, 37-aastane mees ning kaks väikelast, kes samal ajal magasid.

Ründe ohvriks langenud sugulasel õnnestus korterist välja pääseda ning juhtunust hädaabinumbril teatada. Peagi aga selgus, et vägivallatseja sulges end viga saanud elukaaslase, sõbra ja kahe lapsega korterisse ega ava ust.

Kuna politseile oli mees varasemate rikkumiste tõttu teada, siis otsustati kohe kaasata sündmuse lahendamisse ka kiirreageerijad ning läbirääkijad. Kohapeal asuti infot koguma nii korteris olnud inimeste kui ka eluruumi eripärade kohta, et võimalikult kiiresti toas olnud naise ja laste ohutus tagada.

Kui korteris oli juba pikalt vaikus kestnud, siis ühel hetkel kostus toast mehe karjumist. Ohu kiireks tõrjumiseks avasid päästjad korteri ukse ning politsei viis korteris olnud kaks meest esialgu kainenema.

Viga saanud naine viidi traumapunkti ning lapsed sugulase juurde hoiule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles