Narvas päästeti põlevast korterist kaks inimest

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjuja
Tuletõrjuja Foto: Marko Saarm / Sakala

Narvas puhkes eile hilisõhtul A. Bastrakovi tänaval asuva kortermaja ühes korteris tulekahju. Põlevast korterist päästeti kaks keskealist inimest.

Ida päästekeskuse pressiesindaja Helen Tammets ütles Postimehele, et häirekeskus sai eile kell 23.03 teate, et Narvas A.Bastrakovi tänaval asuva kortermaja esimese korruse akendest tuleb suitsu.

Sündmusele reageerisid Narva päästekomando päästjad, Narva operatiivkorrapidaja ja kiirabi.

Päästjate kohale saabudes oli suitsu ka maja trepikojas, ust keegi ei avanud. Uks avati kangi abil ning korterist toodi välja teadvuseta keskealised mees ja naine. Kannatanud anti üle kiirabile. Peale meditsiinilise abi osutamist tulid nad teadvusele, teatati Ida päästekeskusest.

Tammetsi sõnul alustasid päästjad pärast inimeste põlevast ja suitsu täis korterist väljatoomist tulekahju kustutamisega. Korteris põles madrats, millest tuli oli hakanud edasi levima ja süütanud aknaraami. Tulele saadi piir kell 23.22. Lõplikult kustutati tulekahju kell 23.40.

Narva operatiivkorrapidaja sõnul sai esialgsel vaatlusel tulekahju alguse hooletust suitsetamisest korteris. Päästjate andmeil puudus korteris suitsuandur, mis oleks saanud tulekahjust varakult hoiatada. 

Tulekahju täpsed asjaolud selgitab menetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles