Pentus-Rosimannus asub tööle riigikogu väliskomisjonis

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus-Rosimannus
Keit Pentus-Rosimannus Foto: Sander Ilvest / Postimees

Välisministri kohalt tagasi astunud ja riigikokku naasnud reformierakondlane Keit Pentus-Rosimannus sai parlamendi väliskomisjoni liikmeks.

Kuna varem ka keskkonnaministri ametit pidanud Pentus-Rosimannuse asendusliige Ivi Eenmaa kuulus keskkonnakomisjoni, Pentus-Rosimannus otsustas aga väliskomisjoni kasuks, tõi see komisjonides kaasa rea muudatusi.

Väliskomisjonis vabastas Pentus-Rosimannusele koha tema erakonnakaaslane Valdo Randpere, kes nüüd kuulub õiguskomisjoni. Õiguskomisjonist lahkunud Igor Gräzin sai riigikogu juhatuse otsuse kohaselt maaelukomisjoni ning seni maaelukomisjoni kuulunud Meelis Mälberg keskkonnakomisjoni liikmeks, teatas riigikogu pressiesindaja.

Ringkonnakohtus Autorollo pankrotiasjaga seoses vastutavaks tunnistatud Pentus-Rosimannus teatas tagasiastumisest 1. juulil ning 15. juulil vabastas president ta ametist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles