Tsahkna kutsus sotse üles Tallinna koalitsioonist lahkuma

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotside üldkogu olid tervitama tulnud ka Keskerakonna ja IRLi esindajad.
Sotside üldkogu olid tervitama tulnud ka Keskerakonna ja IRLi esindajad. Foto: Raigo Pajula

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) poliitikasekretär Margus Tsahkna soovitas täna Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) üldkogul esinedes järgida Katrin Saksa eeskuju ja Tallinna koalitsioonist Keskerakonnaga lahkuda.

«Väärikas lahkumine on suur investeering meie ühiseid väärtusi jagavate inimeste usalduse tagasivõitmiseks,» ütles Tsahkna IRLi pressiesindaja teatel.

IRLi poliitikasekretär tervitas sotsiaaldemokraate ja nende esimeheks valitud Sven Mikserit, pidades kahe erakonna kõige suuremaks koostööteemaks tasuta hariduse rakendamist pärast järgmisi valimisi.

«IRL käis sellel nädalal välja kõrgharidusprogrammi, mis seisneb õppemaksuta kõrghariduses, õppetotuste süsteemi käivitamises ning kõrghariduse kvaliteeti tõstvate investeeringute suurendamises. Siin on IRLil ja SDE-l ühisosa.»

Tsahkna rõhutas, et kuigi maailmavaateliselt on tegu kahe erineva erakonnaga, siis jagavad IRL ja SDE samu väärtusi, milleks on demokraatia, ausus, korruptsioonivastasus ja eestimeelsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles