Mikser: sotsidest ei saa kellegi mugav partner

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser kõnet pidamas
Sven Mikser kõnet pidamas Foto: Raigo Pajula

Ehkki Sotsiaaldemokraatliku Erakonna endise esimehe Jüri Pihli hinnangul jätkab partei uue juhi Sven Mikseri käe all mugavuserakonnana, on Mikser teistpidisel arvamusel.

«Väga palju on räägitud sellest, et sotsides oleks justkui kaks tiiba: ühed, kes tahavad olla Keskerakonna väiksemaks partneriks ja teised, kes tahavad olla väikeseks mugavaks partneriks Reformierakonnale. Nii see kindlasti ei ole ega saa ka minu juhtimisel olema,» kinnitas Mikser «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, vahendas ERR Uudised.

«Sotsiaaldemokraadid on omaette iseseisev partei, kellel on oma kurss ja kindlasti meie suunaks on olla mistahes tulevases koalitsioonis mõjus ja soovitavalt suurim partner,» lisas ta.

«Ma olen väga meeldivalt ja positiivselt üllatatud sellest, millega päädisid erakonna aseesimeeste ja juhatuse valimised - tegemist on meeskonna ja naiskonnaga, kes on suuteline äärmiselt ühtselt ühise eesmärgi nimel töötama ja kindlasti see kajastub ka meie kevadistes valjmistulemustes,» oli uus parteijuht veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles