Tehke järele: 71-aastaselt Euroopa meistriks!

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnaline saak Itaaliast: Tiit Karp näitab Kadrinas oma kätega ehitatud kodu aias kahte Euroopa meistri kuldmedalit, lisaks ka kaks hõbedast autasu.
Hinnaline saak Itaaliast: Tiit Karp näitab Kadrinas oma kätega ehitatud kodu aias kahte Euroopa meistri kuldmedalit, lisaks ka kaks hõbedast autasu. Foto: Kalev Saar

Kadrina mees Tiit Karp on käinud läbi Siberist ja igasugu elukeemiast, aga käte kindluselt ja silma teravuselt saavad talle Vanas Maailmas vastu vähesed.

Astuge Kadrinas Koidu tänaval Tiit Karbi kahekorruselisse majja ning imestus on garanteeritud. Kogu esiku parempoolne sein on värvilise metalliga kaetud. Need on tema võidetud medalid.

«Kui palju neid on?»

«Kui teaks,» vastab ta. «Kakssada, siia-sinna...»

Peegli kõrval säravad neli värskeimat autasu: kaks kulda ja kaks hõbedat. Need tõi ta hiljuti Itaaliast. Karp on 71-aastane – kehaehituse järgi pakuks raudselt kümme aastat vähem –, aga tuli kahekordseks Euroopa meistriks. Seda alal, mis nõuab teravat silma ja kindlat kätt ehk omadusi, millega enamik temaealisi just ei hiilga – jahipraktilises laskmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles