Liiklusõnnetustes sai viga kolm inimest

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseini jõudis teade vahejuhtumist peaaegu nädal hiljem. Foto on illustreeriv.
Politseini jõudis teade vahejuhtumist peaaegu nädal hiljem. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Politsei teatel juhtus eile kokku kolm liiklusõnnetust, milles sai kokku vigastada kolm inimest.

Eile kella 14.50 ajal juhtus Narvas Tallinna maanteel liiklusõnnetus, kus 20-aastane Ruslan ei hoidnud sõidukiga Volkswagen Golf ees sõitva ja vasakpööret sooritava sõidukiga sobivat pikivahet ja sõitis 24-aastase Vadimi juhitud sõiduautole Toyota Avensis tagant sisse. Peale liiklusõnnetust pöördus Narva haiglasse Toyota kaasreisija 31-aastane Elena.

Kella 23.51 ajal põrkas 27-aastane mees sõiduautoga BMW 528 Tallinnas Endla tänaval kokku esimesest sõidureast neljandasse sõiduritta reastuda soovinud teehooldussõidukiga Mercedes-Benz, mida juhtis 42-aastane Toomas. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto BMW vastassuunavööndisse. BMW juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kell 23.50 kaotas 15-aastane neiu mopeediga Aprilia Tallinnas Vabaduse puiesteelt Rännaku puiesteele parempööret sooritades libeduse tõttu juhitavuse ning kukkus. Mopeedijuht sõitis koju, sinna kutsuti talle kiirabi, kes toimetas isiku Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles