Aasta koerasõbralikuma teo tiitli sai pärnakas Sven Soomuste

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Soomuste, kes sai aasta koerasõbralikuma teo tiitli.
Sven Soomuste, kes sai aasta koerasõbralikuma teo tiitli. Foto: Peeter Hütt

Täna anti Eesti suurimal heategevuslikul koertenäitusel Big Match Show üle «Aasta kõige koerasõbralikum tegi» tiitel, mis tänavu läks pärnakale Sven Soomustele.

Soomuste kiire reageerimine päästis Pärnus autolt löögi saanud koera elu ning viis kodust ära jooksnud looma peremehe juurde tagas.

«Aasta kõige koerasõbralikum tegu» tiitli omistavad BIGBANK ja Eesti Koeraomanike Selts isikule või isikutele, kes on oma tegevusega andnud viimasel aastal märkimisväärse panuse Eesti koerapidamiskultuuri ja heade koerapidamistavade edendamisse ning koduta loomade probleemi teadvustamisse ja leevendamisse. Tiitlivõitja valiti välja internetihääletuse teel konkursile esitatud kandidaatide seast.

Möödunud aastal sai «Aasta kõige koerasõbralikum tegu» tiitli Oskar Sisas Võrumaalt, kes kulutas ligi 40 000 krooni, et terveks ravida varjupaigast võetud Simba-nimelise koera esikäpaluud, mis said tõsiselt viga, kui loom traktori vikati ette jooksis.

2008. aastal esmakordselt toimunud konkursi tiitli pälvis hüljatud ja väärkoheldud koerte abistamisega tegelev Piret Audse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles