Repliik: optimist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rajalo.
Priit Rajalo. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Piltlikult öeldes kehvemat käsipalliskoori meenutav kaotustulemus 0:7 Bosnia ja Hertsegoviinast peaks panema masendusest ahastama ning alljärgnev peaks kirjeldama seda, kuidas Eesti jalkakoondis on täiesti mõttetu. Ja et Makedooniale 12-punktiline allajäämine korvpallis peakski olema meie tase, sest on ju see ligi neli korda vähem kui mullu Makedoonias. Aga ei. Eesti mõlemad satsid on tublid! Tõsi, ehk mitte neis nimetatud mängudes, kuid üldisemalt.

Masendavaid kaotusi on olnud Eestil, on teistelgi riikidel. Ent väikeste edunäiteid jagub. Läti jõudis jalgpalli EMi finaalturniirile, Eesti pälvis korvpalli EMil kuuenda koha ja viimane näide, kus Island – suuremat sorti linna mõõtu riik – sai käsipallis olümpiahõbeda, mängides Prantsusmaa – suuremat sorti riigi – vastu. Ja nüüd suurim tõestus: Eesti võrkpallikoondis mängib ju EMi finaalturniiril!

Jah, viimatised kaotused panid vanduma. Tõsi, ihaldatavate edasipääsuuste avanemised muutuvad üha küsitavamateks, kuid paljude arvamus, et korv- ja jalgpallikoondiste arendamine on üks tühi töö ja raha raiskamine, on see, mis võiks jääda tähelepanuta. Ükskord me veel näitame! (Aitäh, Heinz Valk, abi eest)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles