Mikser: peamised eesmärgid on seatud kohalikele valimistele

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser.
Sven Mikser. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Sotsiaaldemokraatliku erakonna üheks peamiseks eesmärgiks on saavutada häid tulemusi 2013. aasta kohalikel valimistel, ütles äsja sotside juhiks valitud Sven Mikser.

Mikser tunnistas ETV hommikuprogrammis «Terevisioon», et kindlasti ei saa järgmine aasta tema jaoks kerge olema, aga ta vaatab juba kaugemasse tulevikku, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Ma arvan, et erakonda tuleb vedada märksa kauem kui üks aasta ja tegelikult on sihid seatud juba 2013. aastale, kus on erakonna jaoks kõige suurem test, sest sotsiaaldemokraatide üks probleeme on seni olnud vähene katvus üle Eesti.»

Mikser märkis, et sotside teavitustöö Eestimaa eri nurkades on juba alanud ja erakonna aseesimees Indrek Saar, kes juhtis seda tööd eelmistel kohalikel valimistel, kindlasti jätkab seda tegevust.

Samuti on Mikseri sõnul suur abi varem Rahvaliitu kuulunud liikmetest, kelle hulgas on palju vallavanemaid ja teisi regionaalpoliitilise taustaga inimesi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles