Katkine kruiisilaev lahkub Tallinnast kolmapäevaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Star Tallinna sadamas.
Viking Star Tallinna sadamas. Foto: Jaanus Lensment

Mootoririkke tõttu juba mitmendat päeva Tallinna sadamas seisev kruiisilaev Viking Star lahkub viimaste andmete kohaselt hiljemalt kolmapäeva keskööks.

«Viimased andmed on, et laev lahkub sadamast homme ja hiljemalt keskööks. Kuid on võimalik, et see lahkub juba päeval,» ütles Tallinna Sadama turundusspetsialist Triin Rum BNS-ile.

«Täna hommikul pidi tulema selle kai äärde juba uus kruiisilaev, aga paigutasime laevad nii ümber, et üks kruiisilaev läks tavakai äärde D-terminali poole,» lisas Rum.

Rum rääkis veel, et katkist laeva Tallinnas ei remondita. «Kuidas ta täpselt ära läheb ja kuhu ta läheb, seda meie ei oska kommenteerida, aga ilmselt lähebki laev siit edasi remonti,» märkis Rum.

2015. aasta kevadel valminud 47 800-kogumahutavusega Viking Star on 228 meetrit pikk ja 29 meetrit lai. Alus võtab pardale kuni 930 reisijat ja 600 meeskonnaliiget. Viking Star kuulub kruiisifirmale Viking Ocean Cruises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles