Tantsuga paradiisi

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnne soovime sul: Gert Laasme lõikas juulis peetud peol lahti oma 40. sünnipäeva auks tellitud tordi, et seda klubitajatele pakkuda.
Õnne soovime sul: Gert Laasme lõikas juulis peetud peol lahti oma 40. sünnipäeva auks tellitud tordi, et seda klubitajatele pakkuda. Foto: Erakogu

Kuus ja pool aastat tagasi alanud ja eeskätt kohalikele venelastele suunatud «Tantsuparadiisi» peod saavad üha populaarsemaks ka eestlaste seas, kinnitab korraldaja Gert Laasme.

Igakuiste venekeelsete klubiõhtute «Tantsuparadiis» ehk «Танцевальный Pай» hingeks on eestlasest meelelahutusärimees Gert Laasme (40), kelle huvi pidude korraldamise vastu ulatub lapsepõlve. Nimelt oli tema onu «Viru ärikas», kelle uhke välismaine SHARPi kassettdekk, milles pöörlesid ihaldusväärsed BASFi kassetid, äratas poisis siirast imetlust, ega läinud kaua, kui onu tallegi kahe kõlariga maki tõi. Hea kvaliteediga muusikat sai nüüd lindistada otse välismaa vinüülidelt ning nõnda oli poiss tehtud mees – Pärlselja pioneerilaagris ei möödunud ühtki õhtut Gerdi diskota. Diskorina tegutses Laasme päris mitu aastat, hiljem oli ta seotud mitme Eesti plaadifirmaga ning lõpuks sai temast omaaegse menulaulja Niki mänedžer. Just Laasme juhtimise ajal saabus ka Niki tähetund, mis seisnes Venemaal popiks saanud laulude eestindustes – seniajani mäletatakse hitte nagu «Sa oled see, kes jääb» ja «Äike, päike».

«Mulle meeldisid need originaalis nii väga,» põhjendab Gert ja lisab, et vahel anti lausa neli kontserti päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles