Taani saatkond aitab koguda raha vähihaigete laste toetuseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik rattasõit viib sel nädalavahetusel Käsmus toimuvale Viru Folgile.
Heategevuslik rattasõit viib sel nädalavahetusel Käsmus toimuvale Viru Folgile. Foto: Mari Luud/Õhtuleht

Taani saatkonna algatatud heategevuslik rattasõit viib sel nädalavahetusel Käsmus toimuvale Viru Folgile ja kogub raha vähihaigete laste toetuseks Eesti Vähiliidu Jacobi fondi.

Rattasõidul osaleva Taani suursaadiku Søren Kelstrupi sõnul on heategevuslikud rattasõidud Taanis väga populaarsed. «Taani firmad annetavad hea meelega inimeste tervisliku pingutuse eest, mida rattasõit ju on. Tänavuse Viru Folgi puhul soovisime samuti ühendada Taanile iseloomuliku jalgrattasõidu ja heategevuse ning jõuda välja Käsmu, kus saab nautida Viru Folgi mitmekülgset programmi,» selgitas ta. 

Reedel toimuv rattasõit algab kell 9 Taani saatkonna eest, kuid liituda võib ka Jägalast, osaledes vastavalt distantsidel 80 või 56 kilomeetrit. Sõidu sihtpunktiks on Käsmu kapteniteküla, kus sama päeva õhtul avatakse Viru Folk, mis tänavu tutvustab Taani kultuuri.

Rattaretked toimuvad ka Viru Folgi ajal Käsmu poolsaarel. Hommikusõidud City Bike’i giidi juhtimisel algavad laupäeva ja pühapäeva hommikul kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles