Rikke tõttu üle nädala Tallinnas seisnud kruiisilaev Viking Star lahkus lõpuks sadamast

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiisilaev Viking Star täna õhtul enne lahkumist sadamas.
Kruiisilaev Viking Star täna õhtul enne lahkumist sadamas. Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Rikke tõttu alates 30. juulist Tallinna sadama kruiisikai ääres seisnud kruiisilaev Viking Star lahkus lõpuks täna õhtul Tallinna sadamast.

Kruiisilaeval olnud sajad reisijad tutvusid esimestel päevadel Tallinna ja teiste linnadega. 4. augustil lennutati suurem osa kruiisilaeva turistidest erilennukitega otse koju või Norrasse Bergenisse. Viking hüvitas reisijatele pool pileti hinnast.

Esialgu oli rikkis laeva pukseerimine plaanis 5. augustil, järgmisel päeval teatas Tallinna Sadam, et kruiisilaeva lahkumine lükati edasi 8. augustiks. Ent siis teatas Tallinna Sadam, et Viking Star lahkub Vanasadamast reede õhtul. Nii ka läks.

Veebilehe marinetraffic.com andmetel liigub laev Kopenhaageni suunas.

2015. aasta kevadel valminud 47 800-kogumahutavusega Viking Star on 228 meetrit pikk ja 29 meetrit lai. Alus võtab pardale kuni 930 reisijat ja 600 meeskonnaliiget. Viking Star kuulub kruiisifirmale Viking Ocean Cruises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles