Lärmaja peksis teda ohjeldanud vanapapi vaeseomaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kuressaare kohtumajas mõisteti tingimisi vanglakaristus mehele, kes tungis kallale teda korrale kutsuma tulnud vanemale inimesele.

Süüdistuse järgi lärmas 39-aastane Joona tänavu 16. juulil kella 11 ja 12 vahel ühe Kuressaare kortermaja trepikojas, lõhkus käte ja jalgadega korteriust ning nõudis sisselaskmist, kirjutas Saarte Hääl.

Lärmi ja lõhkumise peale tuli 84-aastane naaber lärmavat ja lõhkuvat Joonat korrale kutsuma, kuid seepeale läks Joona 84-aastasele vanainimesele kallale, lüües teda jalaga, mille tagajärjel kannatanu kukkus maha.

Seejärel peksis ta maaslamajat korteriuksega pea piirkond, kuid õnneks tuli kaks inimest vanainimesele appi, nad hoidsid Joonat kinni seni, kuni said ta politseile üle anda.

Kohus tunnistas Joona süüdi avaliku korra raskes rikkumises ja karistas meest nelja kuu pikkuse vangistusega tingimisi 18-kuulise katseajaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles