Video: staažikas taskuvaras võtab soomlaselt rahakoti

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna reisisadama turvakaamera salvestusele jäi, kuidas korduvalt karistatud taskuvaras Vadim Velikihh koos abilisega töötab.

Turvavideo pärineb 2011. aastast ja sellel on näha, kuidas beeži sonimütsi kandev taskuvaras Vadim Velikihh reisisadama A-terminali uksel soomlasest turisti rahakotist ilma jätab.

Ohvri paremal käel liikunud kaasosaline üritas samal ajal taskuvargust sadama turvakaamerate eest oma kehaga varjata. Nagu salvestiselt näha, ebaõnnestunult. Kohe pärast rahakoti vargust ulatab Velikihh kuriteosaagi oma abilisele, kes jälgede segamiseks tagasi terminalihoonesse jookseb.

Põhjus, miks staažikas taskuvaras Velikihh toona puhtalt pääses, peitus selles, et politseil jäi tuvastamata toonase ohvri isik. Praegu istub Velikihh arestimajas kahtlustatuna juunis reisisadama lähistel toimunud taskuvarguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles