Eesti turist kukkus Türgis hotelli rõdult surnuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Türgis Kemeri kuurortasulas Kiriş sai surma 45-aastane Eesti mees, kes kukkus hotelli rõdult alla.

Eesti välisministeerium kinnitas Postimehele juhtunut.

Mees oli Antalya piirkonnas puhkusel koos oma abikaasa ja viie-aastase pojaga, teatas kohalik uudisteportaal sondakika.com. Pere ööbis ühes viietärni hotellis.

Traagiline õnnetus juhtus, kui mees kukkus hotelli kolmandal korrusel olevalt rõdult alla. Esialgsetel andmetel kaotas ta rõdul tasakaalu.

Mees kukkus vastu betoonpõrandat ja teda tabas silmapilkselt surm. Eesti turisti surnukeha on saadetud kohaliku kohtumeditsiini ekspertide juurde lahkamiseks.

Hukkunu õde rääkis Postimehele, et tema oli esimene, kes selle traagilise uudise oma venna abikaasalt teada sai. Eile õhtul kell 18.35 helistas venna abikaasa tema abikaasale. Minut hiljem, kui nad vastamata kõnet nägid, helistasid nad talle tagasi.

«Ta ei saanud sõnu suust välja, ütles ainult, et ta on surnud, ta on surnud…» lausus hukkunu õde. «Suutsime tema jutust välja noppida, et mu vend kukkus rõdult alla. Kui hiljem tagasi helistasime, oli ta ilmselt rahustit saanud ja suutis juba rohkem rääkida.»

Hukkunu abikaasa sõnul käisid nad väljas söömas ja läksid seejärel hotelli puhkama. Hiljem pidid nad uuesti välja minema. «Mu vennal oli väga tugev diabeet. Palava ja kuumaga hakkas tal tihtipeale halb, kui veresuhkur langes. Ilmselt tõusis ta voodist ja läks rõdule, et jahutust saada, ent kui veresuhkur langeb, siis teadagi tasakaal kaob ja silme eest lööb mustaks,» rääkis õde.

Täna kella 14 paiku pidi mehe abikaasa surmatunnistusele järele minema ning hiljem saama kokku konsuliga. «Oleme terve päeva olnud ühenduses kindlustuse ja välisministeeriumiga,» sõnas õde.

Kella 18 paiku helistas talle venna abikaasa, kes sai kätte arstliku ekspertiisi tulemused, ning selgus, et alkoholijoovet hukkunul ei tuvastatud.

Pere läks Türki reisile möödunud nädala neljapäeval.

Vaata videot sündmuskohast siit!

Copy
Tagasi üles