Mustlased nõudsid Valgas ööklubisse sissepääsu

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahupidu klubis Exotica.
Vahupidu klubis Exotica. Foto: Taavi Kottise

Politseil tuli nädalavahetusel kahel korral reageerida väljakutsele Valga ööklubisse Exotica, kus tekkis tüli ööklubi personali ja väidetavalt mustlasrahvusest klientide vahel.

Esimese väljakutse Turu tänaval tegutsevasse ööklubisse sai politsei 15. augustil kell 00.03. Selgus, et klubi juhatuselt sisenemiskeelu saanud isikud keeldusid lahkumast, olid purjus ja asusid turvatöötajaid ähvardama. Politsei teatel isikud mõne aja pärast siiski lahkusid.

Teine väljakutse saabus samal ööl kell 3.25, kui teatati, et meelelahutusasutuse juures kõnnib kolm isikut, kellest ühel nähti väidetavalt relvataolist eset. Sündmuskohale saabunud politseipatrull kirjeldatud isikuid eest ei leidnud. «Infot kogudes selgitati, et tegemist võis olla samade isikutega, keda varem klubisse ei lastud,» teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Postimehele on väidetud, et pahandust tekitanud seltskonnaks olid mustlased, keda ööklubi juhtkond ei soovinud oma asutuses näha.

Ööklubi Exotica omanik Märt Rebane jäi intsidendist rääkides kidakeelseks: «Kas sellest asjast peab nüüd avalikult rääkima. Inimestel olid probleemid. Ega ma seda asja täpsemalt tea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles