Riigiprokurör: lisaks Kaljurannale ja Kiilile on kahtlusaluseid veel

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prokurör Laura Feldmanis
Prokurör Laura Feldmanis Foto: Tairo Lutter

Riigiprokurör Laura Feldmanis ütles intervjuus Kuku raadiole, et lisaks Ain Kaljurannale ja Allan Kiilile on kahtlusaluseid veel, kuid menetlustoimingute huvides ei ole praegu võimalik lisainfot anda.

«Praegusel juhul ei tahaks täpsustada, kes on teised kahtlusalused, kuid neid on rohkem kui kaks isikut. Juriidilised isikud kahtlustusi saanud ei ole,» ütles Laura Feldmanis.

«Ka kahtlustuse sisu kohta ei ole käesoleval hetkel võimalik täpsemaid kommentaare anda, sest eelnevalt on vajalik üle kuulata need isikud, kellele kahtlustused esitatakse,» lisas ta.

Ülekuulamised toimuvad Feldmanise sõnul täna ja homme hommikul.

On alust arvata, et tegu on pikemaajalisema tegevusega, kuid kui suures ulatuses, pole riigiprokuröri sõnul võimalik kommenteerida. Feldmanise sõnul on lähipäevil kindlasti võimalik täpsemat informatsiooni saada, kuid see oleneb menetlustoimingutest.

«Hetkel on Kaljurand ja Kiili kinni peetud 48 tunniks. Kõigepealt on vaja üle ja siis otsustada jooksvalt, millised on menetluse edasised käigud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles