Võrumaa pensionär jätkab streiki, maavanem läheb puhkusele

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pensionäriproua alustas näljastreiki.
Pensionäriproua alustas näljastreiki. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Aiataguse maatüki erastamise nimel juba seitse aastat võidelnud pensionär Helle Kõiv jätkab Võru vallamajas streiki ajal, kui omavalitsuste tegevuse üle järelvalvet tegev Võru maavanem Andres Kõiv läheb puhkama.

«Minu korraldus oli see, et maa-ameti, Võru vallavalitsuse ja maavalitsuse inimesed tuleks novembri esimesel nädalal kokku ja vaataks üle, kui kaugele on jõudnud kevadel kokku lepitud tegevuskava täitmine,» ütles reedel Võru maavanem Andres Kõiv Võrumaa Teatajale, vahendas Õhtuleht.

Küsimusele, miks ta juba järgmisel nädalal ei saa seda kokkusaamist korraldada, vastas Kõiv, et tal on nädalane puhkus juba ette ära planeeritud ja kuna ta tahab ise arutelul osaleda, siis saab selle korraldada alles ülejärgmisel nädalal, kui ta puhkuselt naaseb.

Neli ja pool kuud ametis olnud maavanem ütles, et arutelu edasilükkamine ei tähenda, et Võru vald ei saaks küsimuste arutamist jätkata.

Samal ajal jätkab Võru vallamajas näljastreiki 67-aastane pensionär Helle Kõiv, kes pole teadaolevalt maavanema sugulane ja kes ütles, et tema jaoks tuli maavanema puhkus üllatusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles